Rezultati 1 do 10 od 10

Tema: Bansko skijanje sezona 2021-2022.

Hibridni pregled

Member
    Datum registracije
    04.07.2009
    Skije / Bord
    elan speedwave 12
    Godina
    34

Podrazumevano

Zdravo društvo, da ne otvaram novu temu pitaću ovde. Planiram da idem između 2. i 6. januara U Bansko. Da li je neko bio skorije u ovo vreme? Najviše me intresuje kolike su gužve? Da li i dalje postoji samo jedna gondola koja izvlači na skijalište? Išao bih kolima pa razmatram i ideju da se kolima popnemo do samog skijališta? Koliko je to zahtevno? Da li ima neki parking gore, da l se plaća, koliki je?
    Davno sam bio prošli put (recimo pre 10 godina) i tad sam uvek išao gondolom (nisam imao druge opcije tad). Tako da bi mi značile svežije informacije.
    Hvala unapred.

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ivancar Pogledati poruku
    Zdravo društvo, da ne otvaram novu temu pitaću ovde. Planiram da idem između 2. i 6. januara U Bansko. Da li je neko bio skorije u ovo vreme? Najviše me intresuje kolike su gužve? Da li i dalje postoji samo jedna gondola koja izvlači na skijalište? Išao bih kolima pa razmatram i ideju da se kolima popnemo do samog skijališta? Koliko je to zahtevno? Da li ima neki parking gore, da l se plaća, koliki je?
    Davno sam bio prošli put (recimo pre 10 godina) i tad sam uvek išao gondolom (nisam imao druge opcije tad). Tako da bi mi značile svežije informacije.
    Hvala unapred.
    Nezgodno mi je da se mešam, baš sam davno bio u Banskom, no po onom što čujem gužve su neviđene, razmatrali su Bugari i drugu gondolu ali iz nekog razloga nije odobreno, tako da hoteli imaju šatl-prevoz za svoje goste koji ne žele da se cimaju na gondoli. Što znači da zavisi od toga gde si smešten i da li hotel ima organizovan prevoz do skijališta i onda ne moraš da se potežeš svojim kolima.

Al rekoh, budi oprezan sa mojim informacijama, iz druge ruke su i moguće da su i zastarele mada ne verujem.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •