Sinisha, jos jednom hvala, uzivao sam!
Sinisha, jos jednom hvala, uzivao sam!
Nema na cemu !
Odgledah na preskok drugu voznju slaloma, i moje skromno misljenje je da uopste nisu pogresili sa ovakvom postavkom staze, sto kaze Bode Miller jednom prilikom ako vam je za.ebano, usporite.
"Takmicarski" deo takmicenja mi je bio neuporedivo manje zanimljiv od nastavka, gde se olimpijski duh mogao videti u osmehu svakog brazilca, grka il argentinca koji se spustio niz (koliko sam primetio vrlo tesku) stazu i zavrsio trku. I ovde se ne salim, zajebite hirschere kristofersene i ostale i njihov kiseo osmeh kad matt zavrsi ispred njih. Neka ostave takve stvari za svetsko il neko drugo prvenstvo.
Od ostatka, moj favorit definitivno Y.C. Goutt, predstavnik iz male ali poznate skijaske zemlje Istocni Timor .
PS kontam da bi se pola ovih ljudi bolje snaslo(i manje umorilo) da su im podelili neke allround skije
Ne kontam bas ove skije koje voze, mislio sam da ce voziti slalom modele od 170-175cm, a oni su vozili veleslalomske modele cini mi se u tim duzinama. To im odgovara?
Bezbi, postoji nesto sto se zove FIS norma... I po njoj SL skije ne smeju biti duze od propisane duzine
http://www.fis-ski.com/mm/Document/d...an_English.pdf
Citao sam normu pa mi zato nije jasno:
Vozi se slalom u Sociju. Zasto se ne vozi slalomska vec veleslalomska skija?
Naravno da se vozi slalomska Ako si gledao dodelu medalja i skije koji oni drze, to nisu skije sa kojima voze vec komercijala...
a ja corav gledam veleslaom moja greska
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)