Citirati Originalno postavljeno od shaolin_master Pogledati poruku
Vrlo korisna i detaljna recenzija.

Mislim da su mi bas tvoje skije promakle u Intersportu :-) Dosao sam da ih kupim dan posle tvoje kupovine, i nisu vise imali 175cm.

Kada sam procitao tvoje iskustvo koliko noge treba da su jake za ove skije, mogu reci da mi vise nije zao sto ih ja nisam uzeo, Citao sam o tome ali im nesto nisam verovao da ti bas treba vrhunska kondicija za ove skije.

Sada trazim progressor 800 na nekom popustu.

Pozdrav i u zdravlju ih vozio
Sličnu dilemu sam i ja imao ali sam se ipak odlučio za Progressor 900. Nisam uopšte pogrešio u odabiru. Skija je izuzetno vodljiva i nisam osećao nikakav poseban napor prilikom skijanja. Skijao sam 7 dana po ceo dan sa kraćom pauzom za ručak. Svaka tvrdja skija traži dobru tehniku i tu nikakva snaga i kondicija ne pomaže ukoliko niste dobro ovladili veštinom skijanja. Znači najvažnije je dobro proceniti svoje skijaško umeće, zatim sopstvenu kondiciju (bez koje nema celodnevnog uživanja na stazama) i naravano na kraju kolilko ste spremni da platite za skiju (novu ili polovnu). U svakom slučaju (iz sopstvenog iskustva govorim) treba uzeti skiju koja otvara prostor za napredovanje u skijanju. U tom smislu uvek je bolje uzeti malo tvrdju skiju (ukolilko niste naravno početnik). Za dobre skijaše preporuka za Progressor 900. Odlična skija.