Pozdrav za Milos79, odlican, izvjestaj o Verbieru. I ja mislim da je bunker odlicno rijeshenje na par nochi i kad si bas mlad pa ti nishta ne smeta.
Nego ja sam par puta bio s vecim drustvom u challet-u u CH i stvarno ne sjecam se vishe sta sam za to placho, al mi se nije uchinilo jeftino, definitvno nije bilo CHF. 25,- po noci (dakle samo nochenja). A pazi, radilo se o totalnim regionalnim destinacijama u Heidiland, od cega smo jedne godine bili u klasicnoj planinskoj kuci iz 30-tih godina; jako skroman smjestaj, a bilo nas je grupa od jedno 10-tak, ja nemam problem kad je skromno; cak sta vishe...radi se o skijanju a ne o luksuznom smjestaju zar ne? al ovo je bilo basic: madraci na krevetima su propadali, minijaturni wc i kupatila i da ona najjacha fora, tush u domu se aktivirao na automat, ubacish metalne novcice: franke, rapene, nesto kao 5 minuta toplog tusha 50 rapena ili cak 1 chf!!! takva neka ludost je bila u pitanju........sjecam se da mi se taj citav aranzman uchinijo jako skupim, s obzirom da se skoro pa radilo o nuznom smjestaju.
Inache iskustva sa drugom vrstom smjestaja; u apratmanima u CH, su uvjek bila samo jako pozitivna.
Micho, zelim ti sutra snijeg do pazuha i puno 'first tracks' da ispishesh![]()
Molim te izvjesti kako je bilo, to nama koji se 'sushimo' mnogo znachi.![]()

Odgovor sa citatom