Solden.Austria,ove godine odlucismo da posetimo Legendarno skijaliste u Tirolu.Naravno da smo kontaktirali Branka i Aidu iz Langenfelda i rezervisali smestaj kod njihove komsinice.Bili smo prve nedelje marta i moje misljenje je da treba izbegavati tu prvu nedelju zbog poprilicne guzve na stazama,treba ici nedelju kasnije ili januar druga polovina.Solden ima oko 145km staza koje su poprilicno zahtevne i dugacke ogromne sirine i po mom skromnom misljenju mozda medju najboljim stazama na kojim sam skijao ali mislim da nije za pocetnike i nepripremljene skijase bas zbog velike duzine staza.Zice i gondole su vrhunske,cene po kaficima i restoranima iste kao i u Italiji,Francuskoj.Obavezno uzeti ski pas sa doplatom za Obergurgl takodje vrhunsko skijaliste koje je na 15 min. kolima
terme Aqua dom u Langenfeldu su prica za sebe i to je nesto sto se mora posetiti
Branko i Aida su najbolji moguci domacini i nocno sankanje sa njima ostace nam u najlepsem secanju
Solden je jedno vrhunsko skijaliste sa tri vrha iznad 3000m i treba ga posetiti i proskijati

Odgovor sa citatom