PDA

Pogledati punu verziju : Colmar u sportsdirect-u

Misk0
19.09.2013, 00:23
Nema ih mongo, uglavnom jakne i nekoliko modela pantalona. Snizenje i do 70% pa ko voli...

http://www.sportsdirect.com/colmar?dsearch=cat

clive
19.09.2013, 19:12
Počeli su da zatežu s poštarinom.

Probao da naručim neke jakne i pantalone, kabastiji paket- dupli troškovi. Do Srbije 40 evra.

Da li je neko pokušao preko "posrednika"?

ibane
19.09.2013, 23:37
Jeftinije trenutno nego na samom colmar sajtu ai opet malo jace cene. Evo primera:

http://www.sportsdirect.com/colmar-race-ski-jacket-mens-409028?colcode=40902808

http://shop.colmar.it/srb/en-gb/catalog/detail/racing-team-mens-ski-jacket-1156/11561nd#

Ista jakna. Smem da se zakunem da je bila oko 300 i nesto eura do skoro. Npr. 320 eura ako se ne varam. A sad kako se blizi sezona vratii cene a nisu jos izbacili novu kolekciju.

ninic
20.09.2013, 00:53
A zasto je ova Jon Olsson serija ovako jeftina a ima veoma dobre karakteristike ( 15.000/15.000) ?

Misk0
20.09.2013, 01:26
A zasto je ova Jon Olsson serija ovako jeftina a ima veoma dobre karakteristike ( 15.000/15.000) ?

Ako je originalna cena bila oko 400 evra, to po meni ne spada u jeftinije :)

Pretpostavljam da se nije bas prodavala.

Ubedjen sam da su digli cene u odnosu na juce, mislim da je ova sto je ova od 155 evra bila 108 juce (£90 u mojoj valuti).

Od ponedeljka ce Peak Performance biti na snizenju na outletinn sajtu

clive
26.09.2013, 15:01

Video uživo, skandalozno ružno. Bar meni.

Kožni detalji, liči na krpljeno.

bokivs
03.11.2013, 17:59
Mali savet svima, koji poručuju preko SD-a, ukoliko imate nekoga u recimo Rumuniji (meni je rumunija na 50 km recimo, a buraz ima ortaka tamo) poručite da vam paket stigne na tu adresu u Rumuniji. Ja sam juče poručio paket, 380 evra vrednost paketa, a 10 evra poštarina :) za Srbiju bi platio barem 50 evra prevoz+carina... a ovako se izbegne i jedno i drugo.... ;)

Miroslav1
19.11.2013, 23:55
Koliko bi me kostalo da poshaljem jaknu u U.S?

Misk0
20.11.2013, 01:07
Koliko bi me kostalo da poshaljem jaknu u U.S?

Okvirno isto kao i za Srbiju, vidi ovde (http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/etailfaqs/worldwidedeliverycosts). A tacno, reci ce ti pre nego sto potvrdis narudzbinu.

Zasto bi narucivao odavde ako vec imas nekoga u US? Tamo su bar ove stvari daleko jeftinije.

Miroslav1
20.11.2013, 08:00
Epa kako mislish,, da neko naruchi iz US,, Ili da kupi regularno tamo jaknu?

Misk0
20.11.2013, 11:26
Neka ti neko kupi jaknu u US, ne preko sporstdirect-a.

Sve americke firme su daleko jeftinije, npr Spyder, The North Face, Columbia od poznatijih a I video sam I nekoliko za koje skoro nikad cuo a uopste nisu delovale lose (Obermeyer, Sunice). Uzeli smo zeni Spyder jaknu koja se ovde prodavala za Ł400 ($650 ekvivalent), tamo je regularna cena $450 pa na 50% snizenju pa jos 30% za Labo(u)r Day, tako da nas je izasla ~Ł110 na kraju. Naravno, I dalje gledas snizenja mada je pogresno doba godine za to.

E ako ti je bas do Colmar-a, to je verovatno daleko jeftinije u Evropi.

Pazi ako ti salju postom, ako napisu da je ski oprema carina + porez su daleko veci nego da napisu da je odeca (proveri ovo, mislim da se neko na forumu opekao prosle godine). Ovo naravno ako ti neko licno salje, ako je iz prodavnice tesko da mozes da utices na to.

trendo
20.11.2013, 13:18
Cene u US i Europi su iste, samo je velika razlika u kursu :)
Jos uvek moze da se nadze na popustu od 30-50%, naravno o Colmar i ne razmisljam.
Ako salje prijatelj, nek povadi sve etikete, malo izguzva i u deklaraciji neka napise poklon.
Ostalo je sudbina.

Misk0
20.11.2013, 17:41
Jos uvek moze da se nadze na popustu od 30-50%, naravno o Colmar i ne razmisljam.
Ako salje prijatelj, nek povadi sve etikete, malo izguzva i u deklaraciji neka napise poklon.
Ostalo je sudbina.

apsolutno tacno, zlikovci

a tek kad im pogledam cene automobila, o gorivu i da ne pricam :sm022:

ibane
20.11.2013, 19:43
Ostalo je sudbina.

Popust u EU ili USA moze da se nadje? Moze neki link?

Misk0
20.11.2013, 22:32
Popust u EU ili USA moze da se nadje? Moze neki link?

usa:
http://www.sierratradingpost.com/
Ovde uvek ima nesto, i uobicajeno pravilo, samo ako imas nekoga u USA. Ja sam gledao carape i isporuka 2 para do uk je bila 25 evra :eek:. Skoro uvek ima i dodatnih 10/20% ako koristis kod koji se uglavnom vrti na vrhu strane

EU:
http://www.snowinn.com/
http://www.outletinn.com/ ovde sta naleti na po 4-5 dana
https://www.sportpursuit.com/ ovde moras da se registrujes ali je za dzabe a isto kao i outletinn, kako sta naleti i moras da budes brz. Koliko vidim nema opcija za Srbiju ali ima za sve okolne zemlje

Imam dosta po UK ali uglavnom ne isporucuju, kazi ako te zanima

Misk0
20.11.2013, 22:38
a moderator ce da nas :awm2:jer vec postoji tema sa online prodavnicama...http://www.skijanje.rs/forum/showthread.php?t=5348

ibane
21.11.2013, 00:12
THS. Uglanom znam za ova sajtove a znam i za temu :D. Ako je problem neka prebaci postove na tu temu. Konkretno u prodavnici iz teme sam gledao neke jakne mada mi ni jedna nije zapala za oko sem colmara od 400 i nesto eura :sm004:. U principu to me interesuje i takve stvari koje mogu da se posalju. Video sam jednu zensku jaknu marke dare2b. Nesto sto sam istrazio da je to UK marka. Koliko vidim 20k/20k tj. koriste: Ared V02 20,000 Stretch material. Jel imas mozda iskustva sa tom markom? I koje su UK prodavnice? Mozes i na temi On-Line prodavnice da odgovoris.

gio
21.11.2013, 08:32
Ako me sećanje služi dare2b je prošle godine počeo da radi planet bike. Mislim da sam na prošlom expozimu video neke proizvode ali nisam imao vremena da ih pogledam pošteno. Možda možeš u njihovim radnjama da uživo vidiš kakve su.

Misk0
21.11.2013, 12:58
THS. Uglanom znam za ova sajtove a znam i za temu :D. Ako je problem neka prebaci postove na tu temu. Konkretno u prodavnici iz teme sam gledao neke jakne mada mi ni jedna nije zapala za oko sem colmara od 400 i nesto eura :sm004:. U principu to me interesuje i takve stvari koje mogu da se posalju. Video sam jednu zensku jaknu marke dare2b. Nesto sto sam istrazio da je to UK marka. Koliko vidim 20k/20k tj. koriste: Ared V02 20,000 Stretch material. Jel imas mozda iskustva sa tom markom? I koje su UK prodavnice? Mozes i na temi On-Line prodavnice da odgovoris.

Moram da budem pazljiv, vec sam se jednom opekao komentarisuci dare2b.

Licno nemam nista njihovo, cerka ima flis koji se super pokazao. Koliko sam gledao, ne deluju lose, pristojan kroj i materijali izgledaju ok. Ja sam ih uvek nalazio na dobrom snizenju sto znaci da mislim da su ok ako im je cena do nekih 100e, sto mu dodje otprilike upola cene.

Licno ne bih kupovao dare2b za punu cenu, prvenstveno zato sto mogu da nadjem jakne koje mislim da su mnogo bolje za 150-200e, naravno opet na snizenju.

E sad, prijatelj je uzeo njihovu jaknu po punoj ceni prosle godine, mislim u Austriji i prezadovoljan je. On je nosi kao svakodnevnu zimsku jaknu i kaze da za te pare nije mogao na nadje nista pristojnije u Beogradu. To je vec problem trzista.

Ako znas model koje te interesuje, posalji mi detalje na PM, postoji mala radnja koja prodaje dare2b u sportskom centru gde vodim cerku na klizanje subotom pa mogu da pogledam da li ih imaju.

oggy
21.11.2013, 14:21
Ja imam dare2b jaknu, 20k nepromocivost a breathability nesto manje, ne sjecam se, 10 ili 15. Nakon svega par puta sto sam je obukao, popustili su savovi na oba rukava. Nije bilo strasno, po 4-5cm na podlaktici se otvorilo, metoda superlijepak i otad funkcionise dobro, ali svejedno, to je prvi put da mi se nesto slicno desilo.

Vanjski materijal djeluje losijeg kvaliteta od Hagloefs jakne za kisu koju imam, ali je ta bila jedno 2 puta skuplja od dare2b. Generalno sam super zadovoljan potonjom, s obzirom da sam je platio 60 funti...

Misk0
21.11.2013, 20:13
I koje su UK prodavnice? Mozes i na temi On-Line prodavnice da odgovoris.

Ostavljeno na drugoj temi

underbass
07.12.2013, 12:56
Zdravo svima! Ja sam vise puta narucivao raznu odecu i opremu preko SportDirecta. Ranije je bila dosta jeftinija postarina za Srbiju, cini mi se oko 11e, a sada je oko 20e. Do sada nisam nikad narucivao da mi stigne u Srbiju jer ne znam kako bi npr. ocarinili colmar jaknu od 120e, kada se zna da su kod nas 500e. Msm, ne znam da li bi racunali po nasim (Miskovicevim) trzisnim cenama, ili po ceni po kojoj je jakna placena. Mislim da smo ranije mogli da narucujemo do 50e bez carine, ali od kada su kod nas poceli da prodaju Lonsdale, Slezinger i ostale brendove po 5 puta skupljoj ceni nego na tom sajtu, spustili su carinu na 20e po paketu. Mozda gresim, ali tako svi kazu.

Meni je sestra u Nemackoj i sve sto narucim stize tamo. Kada narucim nesto preko 100e postarina za EU je besplatna, sto nije slucaj kada roba stize u Srbiju. Posle samo treba da stigne do Srbije, a to moze da se posalje i nekim prevoznikom za 10-20e po torbi.

Kupio sam tri Colmar Jakne by Jon Olsson i sto se tice kvaliteta izrade jakne su vrh. Uzeo sam jednu zelenu M i dve crvene M i L. Nisam bio siguran sto se tice velicine, jer kada narucujes preko engleskih sajtova obicno nije pravi L ili M. Npr. Lonsdale majce uvek uzmite za broj manje. Ako nosite L, narucite M. Hteo sam da jednu jaknu uzmem za sebe, a ostale dve da prodam kako bi mi ova moja ispala za dzabe. Ispostavilo se da mi nijedna ne odgovara jer su komfornije i M je nesto izmedju M i L. Nije mi bas toliko velika, mogao bih da je nosim opusteno, ali vise volim da mi je jakna malo uza.