Pogledati punu verziju : Iguana jakna
Videla sam juce ovu jaknu. Ceska je proizvodnja.
Meni deluje OK.
Da li neko nesto zna?
Videla sam juce ovu jaknu. Ceska je proizvodnja.
Meni deluje OK.
Da li neko nesto zna?
To je inace zvanicno jakna SKI MANIJAKA i odlicna je,ako si u prilici da je kupis NE OKLEVAJ!Pozdrav,POP:dziveli:
E super!
Hvala na informaciji.
Videla sam je u Trendu za 7400.
Da li je to OK?
E super!
Hvala na informaciji.
Videla sam je u Trendu za 7400.
Da li je to OK?
U Pancevu na pijaci je mozes kupiti za 20E,a ako ne verujes ti kupi u TRENDU pa cemo da uporedimo nasu i tvoju!
U Pancevu na pijaci je mozes kupiti za 20E,a ako ne verujes ti kupi u TRENDU pa cemo da uporedimo nasu i tvoju!
Joj ja cu da poludim od ove lude zemlje.:mad:
Ako je to ista jakna, a verovatno jeste, onda ona i vredi tih 20E.
Pa nisam luda da je onda kupujem. A kao snizenje sa 10 500, na 7400.
Mada ima raznih modela za razne pare. Meni je Pancevo daleko, gde ovde u Beogradu da kopim dobru jaknu, a da ne kosta 350E?
ej Jelena nemoj da si blesava ja sam pre 2 godine kupio iguanu i evo raspada se, i platio sam je negde 120e a sada te iste jakne sto kaze Pop u Pancevu i Subotici po 20-30e a cak mislim da je bolji materijal :(( pa ti razmisli
Pa razmisljam.
Pitam vas.
Davno je bilo kada sam sve o opremi znala.
Sad se bavim detetom, a stara mont jakna mi je dosadila.
Dakle sta da kupim da valja i da mi traje nekoliko godina.
Za jedno 100-150E.
ja imam Tresspas i nije losa, bila je jeftina prosle godine.
radnje imas na raznim mestima po gradu-Kursulina, Resavska, Bulevar
btw sednes u beovoz i u pancevu si za pola sata
rashadelic
13.01.2006, 18:46
Pogledaj u prodavnici planinarske opreme "Gora"
http://www.gora.co.yu/srpski.htm
u intersportu imas jeftinih jakni za sezonu dve.
ionako ti se neisplati kupovati skupu jaknu.
Vec 2 sezone supruga i ja nosimo te Etirel jakne iz intersporta, a bogami nosili smo ih i van skijanja kad nije mnogo hladno a pada nesto ili duva vetar. I nista im ne fali, nemaju nikakvo ostecenje i nigde ne propustaju. Cifra je bila oko 3000din, zavisi da li je sezona pri kraju, da li je model od prosle godine i sl.
Za jedno 100-150E.
O'Neill,
BeoSport, ispod SCa ili TC Millenium.
plageton
14.01.2006, 02:19
Pa razmisljam.
Pitam vas.
Davno je bilo kada sam sve o opremi znala.
Sad se bavim detetom, a stara mont jakna mi je dosadila.
Za jedno 100-150E.
Ove sezone su se pojavile neke jakne sa oznakom "spider". Ima ih skoro svuda u sportskim radnjama i deluju mi vrlo solidno. Kostaju, gde god sam pitao, 5900 din, bar je tako bilo pre mesec dana. Ima ih u raznim bojama.
da se ne lazemo pancevacka iguana (20€) ne da je BB medju jaknama nego nema konkurenciju do 70€. Znaci da biste kupili primetno bolju jaknu od pancevakce iguane trbe min 3x veca kinta.
Hoce li neko da mi pojasni gde je ta pijaca u Pancevu i kako se tamo najlakse stize iz BG-a ukoliko nemam kola???
Gde se na toj pijaci nalaze te jakne za 20eura???
Bata Bane
14.01.2006, 17:21
Joj brate Pop kaze da je malo frka za te jakne posto smo izgleda sve pokupovali, sutra se on vraca sa Igrista pa ga kontaktiraj
Hoce li neko da mi pojasni gde je ta pijaca u Pancevu i kako se tamo najlakse stize iz BG-a ukoliko nemam kola???
Gde se na toj pijaci nalaze te jakne za 20eura???
beovoz staje tacno iz pancevackog buvljaka (poslednja stanica). sidjes iz voza, ides pravo 5-10 metara, prodjes kroz kapiju i voila :)
Kupila sam Tresspas za 5500.
Javljam posle skijanja kakva je.
Izgleda sasvim OK.
valerian
16.01.2006, 22:33
pozdrav svima.i mene interesuje ta jakna za 20e,planiram u nedelju u pancevo ali ako je neko ovih dana bio ili ce ici nek javi da li jos uvek toga ima ,da ne idem bezveze.
plageton
24.01.2006, 19:18
Ove sezone su se pojavile neke jakne sa oznakom "spider". Ima ih skoro svuda u sportskim radnjama i deluju mi vrlo solidno. Kostaju, gde god sam pitao, 5900 din, bar je tako bilo pre mesec dana. Ima ih u raznim bojama.
U medjuvremnu sam video da su ove jakne pojeftinile na oko 4 i po hiljade. Ima ih u Balkanskoj.
Ako cesh da dajesh 150E, imash Colmar jaknu za te pare. Za 6000-7000 imash odlichne jakne. Proshetaj po Knezu/Terazijama.
edit: Nisam video da si vec kupila...
ja imam ICEPACK Jaknu od 150E ali nije kupljena u trgovinama nego preko ebaya i jakna je toliko kvalitetna,cak sam je i tusirao da vidim da li propusta i nista,je.... zapadna kvaliteta. Moj savet kupujte na zapadu. P.S.Nemislim na bosnu
Imam Iguana ski jaknu , za sad sam prezadovoljan, dobar odnos cena kvalitet.
Ako se misli da su to Spyder jakne onda su laznjak iz Kine 100%. Prave Spyder jakne su jako skupe i nema ih ispod 200-300 Evra minimum dok najbolji modeli mogu da idu i do 1000 evra. Sve u svemu ne bih to kupovao ni za sta na svetu.
Ja imam O'NEILL jaknu, placena 120E i prezadovoljan sam ! ! !
Sada sam kupio jos jednu za 125E ali mi je malo velika pa sam je samo jedan dan obukao...ali potpuno isti model i stvarno je odlicna... tako da mi ta veca stoji u ormaru...:sm022::sm021:
PozZ svima
marko.popovic
28.02.2010, 03:09
SVE je 100% pravljeno u Kini..Ili da ne preterujem, ima nesto iz Bangladesa i Vijetnama..
Ali koliko god kostalo u fensi buticima, verujte mi i dalje je iz KINE! Lokacija kupovine nije bitna, samo dooobro proveriti sve sto se kupuje.
Mesto proizvodnje ne govori previse.Svi veliki brendovi su proizvodne pogone prebacili na istok.Ja imam ski odelo Schöffel proizvedeno Kini i pancerice Salomon proizvedene u Rumuniji.Roba odredjenog brenda se svuda u svetu radi po istim standardima.Problem su kopije koje da bi bile jeftine moraju biti izradjene od najlosijih materijala....:sm008:
Mislim da je nemoguce kupiti iole dobru ski jaknu ispod 100-injak eura.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.