Pogledati punu verziju : Potrebno dvoje za kupovinu skija
Ove nedelje bi u Intersportu trebala da bude akcija kupis tri proizvoda i najjeftiniji je gratis. Glupo je da uzmem skije, jaknu i stapove, ustedeo bi za stapove, ali ako bi se javilo jos dvoje koji bi kupili skije mogli bi smo da napravimo odlicnu ustedu pri kupovini skija.
Gledao sam elan race SL za 41.000. ukoliko bi jos dvoje naslo skije slicne cene onda bi matematika glasila
(41.000+41.000+0) / 3 = 82.000/3 = 27.300
Nije lose.
Provericu tacan datum akcije, a zainteresovani mogu da se jave na 063/208-139. Ogi
apatinus
24.11.2010, 09:16
Mislim da si zakasnio mesec dana. Jbg. Stvarno bi bila dobra usteda.
20.10.2010 | Fantastična akcija samo u INTERSPORT-u!
Samo u INTERSPORT-u!a! Od 20.do 24. oktobra kupiš tri, platiš dva!Najjeftiniji artikal gratis!INTERSPORT Sport ljudima
U svim Mercator i Roda centrima!
chaghaboo
24.11.2010, 09:24
Ogi, ja sam kupio skije na toj akciji, ali kao što reče apatinus ta akcija je prošla. Osim ako neće biti još jedna, a ako bude stvarno se isplati!
Nisam zakasnio. Danas je pocelo i traje do nedelje. Hajde dvoje nek se jave da prebrinemo skije ove godine.
Ta dvojica će platiti svoje, a ti uzimaš treće? :ok:
Tadija_91
24.11.2010, 17:19
Ako fali onaj treci, tuj sam :D
Milanpop
24.11.2010, 17:24
@ Ogi
Jel to model SLX Race, i koja je godina proizvodnje, mozda bi nesto kombinovao
Sezona 2008/2009
Ima tu i jos mnogo drugih skija, uglavnom elanov program. Matematika je dobra. Nasli smo treceg , jos samo da se drugi javi. :sm021:
Interesantna skija je i elan waveflex 11 za napredne rekreativce za sezonu 2010/11.
Dvoumim se.
Javio se jedan. Jos samo jedan i uspeli smo. Dogovorili smo se za petak popodne, makar uzeo trenazer (koji mi bas i ne treba). 'Ajmo jos jedan. :dziveli:
Ja bih mozda zeni uzeo skije ali nisam u tom cenovnom razredu...pa onda ne ostvarujemo adekvatan popust
Tadija_91
24.11.2010, 23:18
Danas sam svratio do intersporta, i uverio se da je Ogi u pravu, akcija traje do 29. novembra.
I ja bi mozda bio zainteresovan da ucestvujem u ovome ako nadjem neke odgovarajuce pancerice(sad su imali bas mali izbor, a rece radnik da bi uskoro trebalo da dodje jos modela).
Pusti pancerice. Sad uzmi skije, a pancerice ces naci adekvatne i kasnije. I onako nisu u tom cenovnom rangu.
Tadija_91
25.11.2010, 00:15
Skija imam i viska, a pancerice su mi malo male, tako da cu sad da pazim sta uzimam, a ako mislis da nisu u tom cenovnom rangu-gresis :(
e oni vise ni sami ne znaju sta pricaju, meni su prekjuce rekli da im popust pocinje od 3.12.2010 tj. za vreme trajanja EXPOZIM-a i da oni ne izlazu svoju robu na sajmu.
Kupio. Hvala Goranu koji se odazvao na poziv, hvala forumu koji nam je ustedeo 300€.
Sad moze da se zakljuca ili ukloni moj mali oglas.
Na kraju sam kupio atomic race sl, ali za razliku od onoga sto sam nasao po netu, nema oznaku ti. Ima li neko iskustva sa tim skijama i da li je tacno da pojedini proizvodjaci posebno oznacavaju skije za intersport (kao npr. Elan waveflex 11 je waveflex 10 ali radjen za intersport)
Na kraju sam kupio atomic race sl, ali za razliku od onoga sto sam nasao po netu, nema oznaku ti. Ima li neko iskustva sa tim skijama i da li je tacno da pojedini proizvodjaci posebno oznacavaju skije za intersport (kao npr. Elan waveflex 11 je waveflex 10 ali radjen za intersport)
To je sasvim tačno...:smoke:
To je tacno. Iz mog iskustva jedan isti proizvodjac u jednom istom modelu moze da ima citavu lepezu skija. I ako na oko izgledaju slicno cak i po boji, one se prvo razlikuju po ceni, performansama, komponentama (kvalitet rubnika, cvrstocom podloge, zastite koja ide po povrsini, kvalitetu vezova itd) koje idu u istu skiju.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.