Ljudi sta vi radite kad imate tolike dane? Jel sve privatnici ovde? Svi vise manje po nekoliko sedmodnevnih tura. Ja ispucam jednu i gotovo, nema vise slobodnih dana. Posle samo produzeni vikendi.
Ljudi sta vi radite kad imate tolike dane? Jel sve privatnici ovde? Svi vise manje po nekoliko sedmodnevnih tura. Ja ispucam jednu i gotovo, nema vise slobodnih dana. Posle samo produzeni vikendi.
History is made by those who dare to break the rules.
Mislim da malo ko ovdje koristi slobodne dane ljeti.
Mene zena ubije u pojam ako nemam isti broj dana na snjegu i na moru
History is made by those who dare to break the rules.
Ovako nekako:
1 dan Andermatt
1 dan Flumserberg
5 dana La Plagne
1 dan Les Arcs
1 dan Jahorina
1+1+1 Hoch Ybrig
1 Engelberg
1 Davos
2 Serfaus-Fiss-Ladis
2 Gstaad
1 Zermatt
1 Engelberg
20 okruglo. Bilo je i boljih :( Ali Engelberg je otvoren jos naredna 3 vikenda...
Само 16 дана скијања али добро распоређених. 11 одлазака на скијање од 6. децембра до 15. априла.
А сад треба бројати дане до децембра.
Ima tu ljudi koji preko godine nacepaju višak sati, neće da im se ti sati plate, pa koriste kada je zimska sezona...uz to ima nočno, pa si lepo svaki dan 3 sata na skijama, pa tu su praznici, pa vikendi, pa sedam dana inostranstvo....ako voliš skijanje nakupi se....a ljeti koristi se dopust...nešto ga se koristi preko božičnih i novogodišnjih praznika...i tako to iz godine u godinu....
Kad se saberu samo vikendi i državni praznici od januara do polovine marta skupi se 20 dana. Onda na to nabaciš jedno sedmodneni i možda par dana u maju i to je već više od 25 dana skijanja.
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
6 dana u "La Plagne"-u, ostalo u La Gipsu , gled'o na TV-u itd.
Stekane, kad će zasluženo austrijsko državljanstvo ?
Prva zima da nisam ni na dan otisao na Kop...a zao mi
7 dana Jahorina
4 dana Livigno
1 dan Bormio
1 St Moritz
2 Serfaus - Fis - Ladis
1 St Anton
1 Lech - Zurs
1 Ischgl
1 Pitztal
Solden, Hochgurgl - Obergurgl, Serfaus - Fiss - Ladis, Ischgl, St.Anton - Lech - Zurs, Pitztal, Hintertux, Kitzsteinhorn, Pressena, Molltaler, Mayrhofen, Katschberg, Obertauern, Val Thorens, Meribel, Courchevel, Les Menuires, Cervinia, Val Touranche, Courmayer, Bormio, Livigno, Kronplatz, Folgarida - Marileva, Madonna di Campiglio, Passo Tonnale, St Moritz, La Thuile, La Rosserie, Arabba - Marmolada, Canazei, Corvara, Alta Badia, Val Gardena, Sella Ronda, Pohorje, Kop, Jahorina...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)