Procitao sam da je narednog vikenda otvaranje skijalista. Da li ce biti nekog popusta za skipass?
Procitao sam da je narednog vikenda otvaranje skijalista. Da li ce biti nekog popusta za skipass?
Četvrtak je besplatan a petak subota i nedelja 30% na redovne cene.
Nažalost, izgleda da će raditi samo gondola, pa je pitanje da li se isplati ići. Pogotovo za vikend.
Ne znam da l postoji odvratnija organizacija od Skijalista Srbije, kad je u pitanju marketing i odnos prema ski centrima.
Volim Kopaonik ali djubrad iz SS kao da zele da nam ga ogade, kao da je jedina planina u Srbiji. Jos 2 dana do pocetka sezone na Staroj planini a covek nista ne moze da dodje ni do kakvih informacija.
sva JP su zlo....
Tako je i sa Tornikom,veoma dzukacka `politika`SS,ako ih toliko ne interesuju ostali ski centri,nisu ih trebali ni uzimati pod svoje okrilje.U sustina lova je u pitanju,koja se tu `obrce` i to ne mala lova,a tek ponasanje njihovih raznih direktorcoca kada se pojave na nekoj od planina,tripuju da je i parking i put i sve na planini njihovo,ko da im je deda to ostavio,pricam iz licnog iskustva.Njihova velika obecanja o Staroj planini i preko 100 km staza,su bili suplja prica,kao i uostalom za Tornik,sad kapiram da su hteli te centre da prigrabe samo za sebe, Kopaonik im je naravno i dalje najveci izvor prihoda,a ovamo kapne po nesto.Malo je tu dublja prica,za koju trenutno nemam vremena.
Tornik i Staru Planinu drže samo da im neko ne bi pravio bilo kakvu konkurenciju Kopaoniku.U ova dva skijališta ne ulažu ni dinara,čak dva dana pre zakazanog openinga ne daju bilo kakvu informaciju.Moram da smaram,postavljam pitanja na FB gde jedino i možeš da dobiješ neku informaciju...Strašno koliko su bahati...
Izmenio/la veljadj; 18.12.2018 u 19:17.
A ski pas nebu pod oblake... Pa najveci drp im je na Kopaoniku, i u uhodanu semu ne zele da naruse.
Najveci problem je sto bilo kakvu inicijativu, pa makar i lokalnog karaktera, ne dozvoljavaju... u stvari, da nazovem pravim imenom, zabranjuju.
da li zna kada krece skijane na SP?
gledam web kamere i deluje da ima snega, ali ne i skijasa....
ski opening: 20.-23.12.2018.
http://www.skijalistasrbije.rs/sr/sk...do-23-decembra
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)